AMANDA MAAG

SKUESPILLER OG DANSER


FRA L.A. TIL KØBENHAVN


Jeg har uddannet mig til skuespiller i Hollywood, hvor Jeg har gået på skuespilskole i 4 år, henholdsvis Theatre of Arts og The American Academy of Dramatic Arts. Begge skoler sigter både mod teater og film. Gennem de sidste 10 år har jeg arbejdet på film, TV produktioner og teater i Danmark og Los Angeles.


Jeg har et naturligt og tilstedeværende udtryk og mine grundtekniker bygger hovedsagligt på ”Method” som beskæftiger sig med at frembringe ægte følelser, at være til stede i nuet og at lytte til og reagere på sine medspillere. Derudover har jeg gennemgået forskellige genrer og stilarter blandt andet shakespeare, Comedia Dell’Arte, filmskuespil, Contemporary Theater, stemmetræning og kropsbevidsthed.

Jeg taler Engelsk flydende og har igennem min træning i USA lært at tale standard amerikansk og fået redskaber til at skabe forskellige dialekter og kan derfor forholdsvis nemt lave en overbevisende sydstats accent samt britisk.

FAKTS: Medlem af Dansk Skuespillerforbund   *  Højde 165   *   Vægt ca. 60 kg   *   Sko: 38   *   Bluse:36   *   Buks:28